Lektorė Ilona Atkočaitienė

Ilona Atkočaitienė – gyvenimo įgūdžių tobulinimo centro “Laimi Visi!” steigėja, sėkmingos tėvystės įgūdžių programos lektorė, socialinė pedagogė metodininkė, praktikė ir konsultantė, puoselėjanti pozityvios tėvystės idėjas. Ilona ne tik veda mokymus tėvų grupėms, vaikams, bet ir konsultuoja šeimas, tėvus, vaikus individualiai. Ji turi 20 metų darbo su vaikais ir suaugusiais bei 10 metų individualių konsultacijų tarpasmeninių santykių srityje patirtį.  Ilona domisi asmenybės tobulėjimu, tarpasmeninių santykių gerinimo ir konfliktų sprendimo metodikomis, emocinio intelekto lavinimo praktika. Taip pat jau 10 metų Ilona savanoriauja NVO ,, Gelbėkit vaikus” veikloje. Prie projekto „Darni šeima ir tvari mokyklos bendruomenė – ateities Lietuva” Ilona prisijungė šį pavasarį, ir jos vedamos paskaitos sulaukia daugybės puikių atsiliepimų.

Gegužės 7 dieną Užvenčio Šatrijos Raganos gimnazijoje paskaitą – diskusiją mokinių tėvams vedė Lietuvos tėvų forumo lektorė Ilona Atkočaitienė. Mokinių tėvus sudomino ne tik projekto ,,Darni šeima ir tvari mokyklos bendruomenė – ateities Lietuva” gvildenamos temos, bet ir įtaigus, praturtintas gyvenimiškais pavyzdžiais lektorės bendravimas, patirties perteikimas.

Kaip teigė viena mama ,,man paaiškėjo vienintelis ir svarbiausias projekto tikslas – ,,sudrauginti” visus vienam tikslui – užauginti ir išauklėti sėkmingus, atsakingus vaikus.”

Nuoširdžiai dėkojame lektorei Ilonai už naujus potyrius, primintas senas tiesas ir nuoširdų, atvirą bendravimą.

Užvenčio Šatrijos Raganos gimnazijos mokinių tėvų aktyvas

Visos Šeduvos gimnazijos bendruomenės vardu dėkojame Jūsų lektorei Ilonai Atkočaitienei už paskaitą “Darni šeima ir tvari mokyklos bendruomenė – ateities Lietuva”. Žavėjomės lektorės energija, supratingumu, gebėjimu uždegti auditoriją ne tik pasyviam klausymui ir stebėjimui, bet ir bendrai veiklai. Sužinojome daug naujo, pasitikrinome jau turimas žinias, o svarbiausia, kad dirbome bendradarbiaudami, jausdami vienas kitą. Ačiū. Manau, kad dar susitiksime.

Šeduvos gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui

Esame labai patenkinti balandžio 17 d. 17:30 valandą mūsų mokykloje įvykusia Lietuvos tėvų forumo paskaita „Darni šeima ir tvari mokyklos bendruomenė – ateities Lietuva”. Lektorė Ilona Atkočaitienė įdomiai ir linksmai kalbėjo apie labai rimtus ir svarbius dalykus. Tėveliai liko sužavėti lektore ir kaip žmogumi ir jos duota suprantama informacija. Mokytojai labai dėkingi už paramą, pagalbą ir dar kartą pakartotas svarbias žinias.

 Panevėžio Rožyno pagrindinė mokykla

Balandžio 16 dieną 36 Joniškio „Saulės“ pagrindinės mokyklos bendruomenės nariai dalyvavo paskaitoje „Kartu mes galime daugiau“. Dėkojame tėvų forumo projekto „Darni šeima ir tvari mokyklos bendruomenė – ateities Lietuva“ organizatoriams ir mielai lektorei Ilonai Atkočaitienei už suteiktą galimybę pasisemti naujų minčių, prisiminti primirštas, išreikšti savas, padiskutuoti, peržiūrėti filmuotą medžiagą, skaidres.

Mūsų bendruomenės narių mintys po paskaitos:

a.. išklausius paskaitą, noriu būti mama;

b.. pasitikrinau ar teisingai dirbu su vaikais;

c.. žinot aš daug žinau, bet ar visada aš taip darau?,

d.. tikiuosi, kad bus geriau bendrauti su kolegomis, vaikais;

e.. supratau, kad aš ne tik mokytoja, bet ir mama;

f.. turiu minčių tėvų susirinkimui;

g.. galvoje naujos mintys naujam išbandymui;

h.. būsiu geresnė savo dukrai;

i.. matau – supratau – girdžiu;

j.. žiūrėsiu filmą;

k.. daugiau pasitikėsiu ir tikėsiu;

l.. visuose minusuose ieškosiu pliusų,;

m.. daugiau pasiklausysiu savo vaikų;

n.. aš laimingas, kai mane supranta;

o.. bendravime surasiu paprastumą;

p.. labai džiaugiuosi paskaita;

q.. dar kartą norėčiau susitikti su lektore;

r.. savanoriškumo principą taikant, pasieksiu pačių geriausių rezultatų;

s.. būsiu kūrybiška;

t.. kiek daug netradicinių mokymo(si) būdų?;

u.. iš paskaitos išeisiu laimingesnė…

  Joniškio „Saulės” pagrindinė mokykla

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.