Efektyvūs mokymai – visiems motyvuotiems mokyklos bendruomenės nariams

Spalio mėnesį mūsų laukia net du savaitgaliai išskirtinių mokymų, kuriuos veda charizmatiškoji humanistinės pedagogikos psichologė Ramunė Želionienė ir garsusis asmenybės ugdymo treneris, konsultantas Vytautas Gaidamavičius. Šiandieną baigėme registraciją į mokymus, ir jau spalio 4 d., penktadienį sužinosite, kas turės galimybę juose sudalyvauti. Kad laukimas neprailgtų, dalinamės atsiliepimais iš ankstesnių mokymų. Jeigu esate dalyvavę mūsų mokymuose, mielai kviečiame palikti komentarą. Iki susitikimo!

 

Nuoširdus ačiū lektoriams Ramunei ir Vytautui už puikų mokymų turinį, organizatoriams – už puikias mokymosi ir poilsio sąlygas, savalaikį informacijos pateikimą ir pan. Mokymų metu įgijau daugiau žinių ir patirties, kaip suburti komandą ir motyvuoti komandos narius veikti rezultatyviai, siekti konkrečių tikslų. Lektoriai labai geranoriškai, atsakingai ir kantriai atsakinėjo į visus klausimus. Mokymu metu gavau išsamius atsakymus į visus man iškilusius klausimus. Savaime suprantama, grįžus ir permąsčius, ką išgirdau ir pamačiau, vėl kilo daugybė klausimų. Į dalį jų, pasitelkdama mokymų medžiagos konspektą ir loginį mąstymą, jau radau atsakymus, į kitus – tikiuosi dar rasiu pati ar padiskutavusi su kolegomis, bendraminčiais, išgirsti kitų mokymų metu.

Atsiliepimas iš Skuodo Pranciškaus Žadeikio gimnazijos

Džiaugiuosi tokia galimybe dalyvauti Tėvų forumo mokymuose. Šio savaitgalio „suvažiavimas” – buvo nuostabus. Labai dėkinga. Tiek daug nuostabių žmonių vienoje vietoje!

Atsiliepimas iš Vilniaus S. Daukanto progimnazijos

Praturtinau save naujomis žiniomis: įtvirtinau dialogo meną, sužinojau kaip organizuoti apskritojo stalo diskusijas, sužinojau kaip burti, motyvuoti komandą bendram tikslui pasiekti. Įgyjau daugiau kompetencijų motyvuojant vaiką mokymosi procesui. Esant įvairioms situacijoms išmokau rasti jų sprendimo būdus. Tiek asmeninėje, tiek profesinėje veikloje pritaikysiu bendravimo su vaikais, paaugliais metodą, motyvuojant juos mokymosi procesui. Pasinaudosiu efektyviu metodu paverčiant mokyklos formalią tarybą realiais aktyviais pokyčius įgyvendinančiais partneriais. Pasitelksiu bendravimo metodą: kaip ir ką sakyti norint pritraukti, sudominti ir veikti kartu.

Atsiliepimas iš Alytaus

Dar kartą norisi labai nuoširdžiai padėkoti už suteiktą galimybę sudalyvauti FranklinCovey mokymuose. Tai buvo vienas iš turiningiausiai praleistų savaitgalių. Gauta tiek daug įdomios informacijos, vertingų patarimų, naudingų žinių, įkvėpimo keistis, veikti kitaip, rinktis svarbiausius dalykus.

Įspūdinga yra tai, kad mokymas apėmė labai platų spektrą: tai, kas sužinota, efektyviai galima pritaikyti tiek darbe, tiek šeimoje, tiek bendraujant su suaugusiais, tiek su bet kokio amžiaus vaikais. Pasirodo, tuos pačius metodus galima taikyti ir gerinant tarpusavio bendravimą, ir finansinius reikalus, ir asmeninį gyvenimą, ir apskritai požiūrį į pasaulį.

Pastebėjau, kad visi Jūsų organizuoti mokymai, kuriuose teko dalyvauti, labai turi įtakos mano asmenybei. Tiesiog nesąmoningai, dar neįdėjus didelių pastangų, keičiasi mano supratimas į daugelio dalykų. Po tokių seminarų „pasikrovus baterijas”, norisi labai daug ką nuveikti.

Atsiliepimas iš Radviliškio „Vaižganto” progimnazijos

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.