Lektorius Tautvydas Šimkus

Labai noriu padėkoti lektoriui Tautvydui Šimkui už originaliai ir įdomiai pravestą paskaitą Šilutės Žibų pradinės mokyklos bendruomenei. Dalyvavimas šioje paskaitoje dar kartą įtikino, kad reikalingi dideli pokyčiai švietimo sistemoje. Ačiū Jums.

Atsiliepimas iš Šilutės r.

Laba diena. Norime padėkoti Jūsų lektoriui Tautvydui Šimkui, kad atvyko pas mus ir suteikė progą įdomiai praleisti laiką. Buvo viskas įdomu, tėvelius sudomino ir patraukė nagrinėjama tema. Tikėjomės, kad bus kalbama daugiau apie ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vakus, tačiau tėveliai turi ir mokyklinio amžiaus vaikų, tad jiems buvo įdomu, tik trūko laiko, kadangi jis greit bėga.

Atsiliepimas iš Tauragės

Žemai lenkiu galvą prieš tokius žmones, kaip Tautvydas. Tokie saviugdos užsiėmimai labai reikalingi mums visiems, kurie ir patys norim būt geresni, ir pasaulį keisti. Labai gailiuosi, kad neteko sudalyvauti visuose užsiėmimuose, bet viliuosi, kad likusių nepraleisiu nei vieno.

Dar kartelį nuoširdus ačiū tau, Tautvydai, kad šiame gana įtemtame gyvenime surandi laiko geriems darbams. Tu šaunuolis !

Atsiliepimas iš Palangos

Labai džiaugiuosi prisijungusi prie tėvų forumo. Per kelis užsiėmumus jau pati praplėčiau savo pažinimą. Labai patiko Tautvydo paskaita, leidusi pačiai pajusti minčių jėga ir labai sudomino paskaita su fizike Irena Stulpiniene. Dar kartą ačiū tėvų forumo iniciatoriams ir ypač palangiškiui vadovui, kuris sugebėjo suburti grupelę mamų (gaila, kad tėtis – tik jis vienintelis:) ir mūsų nedideliame miestelyje.

Atsiliepimas iš Palangos

 

Informacija apie lektorių.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.