Seminaras: Kaip suprasti skirtumą tarp baimės ir pavojaus? Ir kaip šis suvokimas gali padėti mano vaikui gyvenime labiau pasitikėti savimi?

Data: gruodžio 5d. 18.00- 21.00 per Zoom.
Anglų kalba su vertimu į lietuvių kalbą.

Kambarys aktyvus nuo 17:30

https://us02web.zoom.us/j/5492017043?pwd=UDg1YnpmbDJmbjRwaW4rWWtxQ3U3dz09

Meeting ID: 549 201 7043
Passcode: 4PzH4C


Lektorė: Eva Appenzeller.
Ji yra keturių vaikų motina. Su šeima gyvena bei dirba Brazilijoje ir Šveicarijoje. Studijavo teatro improvizaciją ir integruotą balso lavinimą. Turi pradinių klasių mokytojos diplomą. Brazilijoje įkūrė natūralaus lavinimo erdves vaikams ir suaugusiesiems.

Seminaras skirtas: tėvams, pedagogams, studentams.

Seminaro tema:
Kaip suprasti skirtumą tarp baimės ir pavojaus? Ir kaip šis suvokimas gali padėti mano vaikui gyvenime labiau pasitikėti savimi?
Baimė yra mūsų minčių signalas, nurodantis į potencialų pavojų. Baimė, deja, visai nereiškia, kad pavojus iš tiesų gresia. Tai tik signalas apie pavojaus galimybę. Kaip esamu momentu galime atskirti įsivaizduojamą pavojų nuo realaus? Kaip mūsų kūnas reaguoja į mūsų baimę ir kaip į realų pavojų?

Organizuoja Lietuvos tėvų forumas. Mokymai organizuojami įgyvendinant LR SADM finansuojamą NVO institucinio stiprinimo projektą „AŠIS: atstovavimo šeimų interesams stiprinimas 2020”. Seminaras yra „Tvarioji NVO lyderystė bendruomenėje” mokymų dalis.
Registracija: https://forms.gle/H5Vaue3d27srYGgk6

Įrašas:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.