„Lietuvos tėvų forumas“ tęs bendradarbiavimą su Lietuvos mokyklomis 2014 metais

Asociacija  „Lietuvos tėvų forumas” 2012 – 2013 metais Lietuvos mokyklose sėkmingai įgyvendino projektą „Darni šeima, tvari mokyklos bendruomenė – ateities Lietuva“. Šiam  projektui atsirado tęstinumo galimybė, todėl 2014 metais  su nauju projektu „Tėvų iniciatyvos ir pokyčiai mokykloje“ planuojama surengti dar daugiau paskaitų ir padėti įkurti  daugiau saviugdos klubų. 

Nuo 2012 metų visoje Lietuvoje mokyklose buvo vykdomos kompetentingų lektorių vedamos paskaitos-diskusijos „Kartu mes galime daugiau!“. Šiomis paskaitomis visų pirma buvo siekiama įkvėpti mokyklos bendruomenę ir artimiau susipažinti su aktyviausiomis šalies mokyklomis, jų aktualijomis. Paskaitos yra ne tik teorija, bet ir aktuali praktika – jų metu vyksta diskusijos, rodoma video medžiaga, remiamasi realiais pavyzdžiais iš mokyklų gyvenimo Lietuvoje bei Vakarų Europoje. Nauja paskaita ‚, Kur vaiko laimė ir sėkmė?“ kviečia susimastyti, kas stiprina vaiko laimę, koks vaikas yra laimingas, ką daro laimingų vaikų tėvai? Po paskaitų LTF ragina tėvus telktis mokykloje į saviugdos klubus ir siūlo moderatoriaus pagalbą.

Naujas projektas „Tėvų iniciatyvos ir pokyčiai mokykloje“ buvo pristatytas 2013 m. gruodžio 6-8 d. Litexpo parodų rūmuose vykusioje parodoje „Mokykla 2013”.

paroda

DSC_5111.jpg paroda

paroda2

Jeigu Jūs esate pasiruošę naujai pažvelgti į  save ir siekti pozityvių pokyčių mokykloje, dirbti, mokytis ir augti kartu darnioje mokyklos bendruomenėje, susitikime paskaitoje JŪSŲ mokykloje!

Sekite naujienas internetinėje svetainėje www.tevuforumas.lt

Jeigu turite klausimų ar norite užsiregistruoti susitikimams 2014 metais, susisiekite su mumis elektroniniu paštu projektas@tevuforumas.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.